Keresés:
Események
«2015. május»
HKSzeCsPSzoV
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Neptun

Tisztelt Hallgatók!


2014. július 1-től a Budapesti Gazdasági Főiskola átállt az egy felhasználó név és egy jelszavas beléptetésre a központi informatikai rendszereiben. Ettől kezdődően a Neptun, Modulo, CooSpace, BGF honlap, intézményi számítógépek és WIFI eléréséhez is Neptun kódjukat és a hozzá tartozó jelszavukat kell megadniuk.

 

  • Amennyiben a Neptun rendszerbe nem tudnak belépni az eddig használt Neptunos jelszavukkal, úgy próbálják meg a Moduloban, CooSpace-en vagy intézményi számítógépekre való belépéskor használt jelszavukkal a bejelentkezést.
  • Ha ezzel nem járnak sikerrel, úgy látogassanak el a www.bgf.hu/password oldalra, ahol új jelszót igényelhetnek. Az igénylés során neptunkódjukat és a neptunban rögzített e-mail címüket adják meg. Kérjük, fokozottan figyeljenek a jelszóval kapcsolatos követelményekre (jelszó házirend: jelszavuk legalább 8 karakter hosszúságú legyen, továbbá tartalmazzon legalább egy számot, egy nagybetűt és egy kisbetűt)!
  • Amennyiben a jelszóváltoztatás sikertelen, kérjük forduljanak a kari Tanulmányi és Oktatásszervezési Hivatalhoz, ahol Tanulmányi Előadójuk a személyi azonosságuk ellenőrzése után, rögzítik e-mail címüket a Neptun rendszerbe, mellyel már tudnak új jelszót igényelni.

 

A változás előtti teendőkről készített tájékoztatót és kisfilmet, mely segítséget nyújt az új jelszó igénylésében is (a videóban 2:08 -től) a 2014. június 18-án közzétett felhívásban tekinthetik meg.

Belépéskor többszöri helytelen próbálkozás esetén a fiók zárolódik, amely 15 perc múlva automatikusan feloldódik.

A BGF-es informatikai jelszó ismeretében elérhető rendszerek, szolgáltatások:


  • belépés tantermi és közösségi terekben lévő számítógépekre
  • belépés a tanulmányi (Neptun) rendszerbe
  • a BGF honlapján elhelyezett védett tartalmakhoz valamint oktatást támogató és adminisztrációs rendszerekhez történő hozzáférés (pl.:Coospace, Modulo)
  • WIFI hálózathoz történő csatlakozás

 

Jelszavát bármely rendszer felületén megváltoztathatja, (Neptun / Saját Adatok / Beállítások; Modulo / Bejelentkezés alatti Jelszócsere gomb; Coospace / Profilom / Jelszócsere; Intézményi számítógépek / ctrl + alt + del / Jelszó megváltoztatása) a változás az összes rendszerre érvényes lesz.

 

Belépés hallgatóknak

Belépés oktatóknak

 


Kapcsolódó tartalmak
Hírek

Hírek

The conference will be opened by Mr. Péter Szijjártó

Külügyi és Külgazdasági Intézet következő eseménye

Pályázati felhívás a 2015/2016. tanévre

Solution by Sense/Net | Powered by Sense/Net ECM