Keresés:  
Miért a BGF?
Képzéseink
Keresés »
Neptun

Tisztelt Hallgató!

 

Jelenleg a hallgatóinknak az informatikai rendszereinkbe való belépéshez a felhasználónév minden esetben a Neptun kód, azonban a rendszerekhez kétféle jelszót kell használniuk.

 1. A Neptun hallgatói rendszerbe történő bejelentkezéshez szükséges alapértelmezett jelszava a születési dátumának, dátumhatárolók nélküli 8 számjegye (pl. 19950129). Kérjük, hogy ezt az alapértelmezett jelszót az első belépést követően a 'Saját adatok' -> ' Beállítások' menüpont alatt változtassa meg!
  Elfelejtett Neptun jelszó esetén jelszó cserét a tanulmányi előadójától kérhet.

   
 2. A BGF-informatikai hálózatába történő belépéshez a jelszó alapértelmezésben Bgf és a születési dátumának, dátumhatárolók nélküli 8 számjegye (pl.Bgf19950129). Többszöri helytelen próbálkozás esetén a fiók zárolódik, amely 15 perc múlva automatikusan feloldódik. Elfelejtett jelszó esetén jelszó emlékeztető a neptun hallgatói rendszerben nyilvántartott e-mail címére kérhető az alábbi linken: http://www.bgf.hu/password

A BGF-es informatikai jelszó ismeretében elérhető rendszerek, szolgáltatások:

  • belépés tantermi és közösségi terekben lévő számítógépekre
  • a BGF honlapján elhelyezett védett tartalmakhoz történő hozzáférés,hozzáférés oktatást támogató és adminisztrációs rendszerekhez, (pl.:Coospace, Modulo)
  • WIFI hálózathoz történő csatlakozás.

Ez utóbbi hálózati  jelszavát a főiskola  hallgatók által használt számítógépein vagy  a Modulo kezdőlapján a Jelszócsere gombra kattintva  tudja megváltoztatni amennyiben ismeri a régi jelszót.

 

 

Belépés hallgatóknak

Belépés oktatóknak

 

Kapcsolódó tartalmak